Despre Vetardom

DESPRE VETARDOM

Acumulăm experienţă încă din anul 1995, tratând tot felul de afecţiuni și vindecând mii de animăluţe. Activitatea noastră se desfășoară în raza Municipiului Făgăraș și împrejurimi.

Cabinetul veterinar medical Vetardom Com S.R.L iţi pune la dispoziţie servicii medicale veterinare, de bună calitate, la preţuri avantajoase, iar angajaţii noștri sunt pregătiţi pentru tratarea oricărei situaţii. Nu uita că pentru urgenţe, ne găsești la orice oră.

Știm că experienţa și rezultatele excelente nu se obţin ușor, așa că investim constant în instruirea și dezvoltarea personalului nostru. Pentru a ne asigura că totul merge strună, respectăm proceduri clare de lucru, muncim în echipă și avem același scop: sănătatea!

Am deschis acest cabinet cu scopul de a ajuta posesorii animalelor de companie. Știm ce e în sufletul tău atunci când animăluţul tău e bolnav și suntem aici să-i asigurăm prietenului tău drag o viaţă lungă și sănătoasă.

Sperăm să ai nevoie de noi doar pentru cosmetică veterinară și frizerie, sau pentru deparazitări și vaccinări, dar dacă situaţia este mai complicată de atât, te așteptăm la cabinetul nostru medical veterinar, Vetardom.

 

Adresa noastra
Strada  Tabacari Bl. 8A parter, localitatea Fagaras, jud. Brasov

Telefon
Mobil: 0755 036 060

Email
Email: contact@vetardom.ro

Facebook
SUNA ACUM